24 Φεβ 2024 14:53

“Πραγματοποιήθηκε το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Πύλης”

tn_tournoua podosfairou 2014Για τρίτη χρονιά πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου των Δημοτικών σχολείων Δήμου Πύλης, το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014.

Μια πρωτοβουλία του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Δημητρίου Μαγκούτη, η οποία αγκαλιάστηκε από τους μικρούς μαθητές και τους Διευθυντές των σχολείων οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην οργάνωση των ομάδων τους.

Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Ένα διήμερο ποδοσφαιρικής έντασης, πάθους και θεάματος απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Νίκου Παπαποστόλου στον Άγιο Βησσαρίωνα. Περισσότερα από 120 παιδιά από δέκα Δημοτικά σχολεία του Δήμου (σχεδόν όλα) δημιούργησαν επτά ομάδες και αγωνίστηκαν ομαδικά για μια καλή θέση στο τουρνουά.

«Αύριο θα αγωνιστούν με το ίδιο πάθος για μια καλύτερη θέση στην κοινωνία που ζούμε».

Σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκε ο καθιερωμένος χυμός και μετάλλιο συμμετοχής. Τα μετάλλια απένειμε η κ. Βάια Μπουροκώστα, πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Δ.

Το κύπελλο του πρωταθλητή αυτή τη φορά κατέκτησε το Δημοτικό σχολείο της Πύλης με προπονητή του τον ίδιο το Διευθυντή κ. Χρήστο Τεντολούρη. Τις υπόλοιπες θέσεις κατέλαβαν:

2η θέση: Ένωση σχολείων Γόμφων-Λυγαριάς

3η θέση: Δημοτικό σχολείο Παλαιομοναστήρου

4η θέση: Ένωση σχολείων Πιαλείας-Φιλύρας

5η θέση: Δημοτικό σχολείο Πηγής

6η θέση: Δημοτικό σχολείο Φήκης

7η θέση: Ένωση σχολείων Ελάτης-Κοτρωνίου

Ευχαριστούμε το Κέντρο Υγείας Πύλης και το Διευθυντή του κ. Μιχάλη Βενιζέλο, το γιατρό της ΣΜΥ  κ. Χριστάνα Αθανάσιο, το Διευθυντή του Γ.Ε.Λ. Πύλης κ. Χρήστο Κωσταντό, τους Διευθυντές, τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών των Δημοτικών σχολείων.

Επίσης, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας κ. Νίκο Παπαποστόλου για τις ανέσεις του αθλητικού κέντρου και τα νερά των μικρών ποδοσφαιριστών.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους γυμναστές της οργανωτικής επιτροπής κ.κ. Ηλία Οικονόμου, Δημήτρη Κορομπλή, Δημήτρη Σαργιώτη και Θανάση Στρωματά οι οποίοι μόχθησαν και κουράστηκαν εθελοντικά για να προσφέρουν στα παιδιά και στον αθλητισμό.