29 Μάι 2024 18:32

“Πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πύλης”

tn_image_1339064997Ένα διήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο, παιδικές φωνές και ζωντάνια πέρασε το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου ο Δήμος Πύλης, με επίκεντρο το Αθλητικό Κέντρο του κ. Νίκου Παπαποστόλου στον Άγιο Βησσαρίωνα.

Έξι ποδοσφαιρικές ομάδες από οκτώ Δημοτικά Σχολεία του Δήμου βρέθηκαν εκεί.

Με πρωτοβουλία του Ο.Κ.Π.Α.Δ. Δήμου Πύλης οι Διευθυντές των σχολείων με τη βοήθεια των γονέων οργάνωσαν τις ομάδες τους και συνέβαλαν στα μέγιστα για μια καταπληκτική ποδοσφαιρική εκδήλωση.

Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Οι πιτσιρικάδες πρόσφεραν θέαμα και συγκινήσεις.

Ο κ. Βάιος Πάλλας – Αναπληρωτής Δημάρχου απένειμε τιμητική πλακέτα στη Χρυσάνθη Βαμπούλα η οποία είναι αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Νεανίδων.

Στη συνέχεια η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ελένη Αργυροπούλου αφού χαιρέτησε την εκδήλωση βράβευσε τον πολυτιμότερο παίκτη τον Δημήτρη Κατσιάκο.

Στη δεύτερη ομάδα το κύπελλο έδωσε ο Διευθυντής του μικρότερου σχολείου – και έδρα του πρωταθλήματος – του Αγίου Βησσαρίωνα κ. Βασίλειος Τασιάς.

Ενώ την Φήκη, την πρωταθλήτρια ομάδα βράβευσε ο υπεύθυνος της οργάνωσης κ. Δημήτρης Μαγκούτης – Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Ο.Κ.Π.Α.Δ. ο οποίος απονέμοντας το κύπελλο ανέφερε ότι: «στόχος του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου ήταν να παίξουν τα παιδιά και να νιώσουν τη χαρά και τη λύπη. Δυο δύσκολα συναισθήματα που θα πρέπει να τα τιθασεύσουν και να αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία το μέλλον τους. Επιπλέον δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε ως Δημότες στα πλαίσια του νέου Καλλικράτειου Δήμου Πύλης».

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν τιμητικά διπλώματα και καπέλα από το Δήμο Πύλης.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας: Γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ Α.Ε., κ. Κων/νο Τσιγκαρίδα και κ. Νικόλαο Παπαποστόλου καθώς επίσης τον Ιατρό των αγώνων κ. Γεώργιο Αγγέλη και την Επιτροπή Αγώνων: κ. Δημήτριο Μαγκούτη, κ. Ηλία Οικονόμου, κ. Χρήστο Κουβέλη, κ. Δημήτριο Κορομπλή και κ. Δημήτριο Σαργιώτη.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων, Δάσκαλοι και γονείς των παιδιών.