Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στην Πιαλεία Ανήμερα της Εορτής του Αγίου Πνεύματος

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις  στην Πιαλεία Ανήμερα της Εορτής του Αγίου Πνεύματος

Παρουσιάστηκαν τα Χορευτικά  Τμήματα  του Αγίου Γεωργίου Πιαλείας και Ομίλου ‘’Ήφαιστος’’ Φήκης

 

Ανήμερα της Εορτής του Αγίου Πνεύματος έλαβε χώρα πολιτιστική εκδήλωση στην Πιαλεία, όπου παρουσιάστηκαν τα χορευτικά Τμήματα του Αγίου Γεωργίου Πιαλείας και του Ομίλου ‘’Ήφαιστος’’ Φήκης ,που οργάνωσε  η Τοπική Κοινότητα Πιαλείας σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης .

Την  εκδήλωση  άνοιξε με σύντομη ομιλία ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας καλωσορίζοντας  τους επισήμους και τον κόσμο και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Κατόπιν τα χορευτικά του Αγίου Γεωργίου Πιαλείας πρώτα και του Ομίλου ‘’Ήφαιστος’’ Φήκης  χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Παναγιώτη Μάνου.

Επίσης προσφέρθηκε Τιμητική πλακέτα  από τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα στον χοροδιδάσκαλο Παναγιώτη Μάνο για την πολυετή προσφορά του  στην εκπαίδευση  και διδασκαλία των μελών των χορευτικών Τμημάτων του Αγίου Γεωργίου Πιαλείας.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, Πρεσβύτερος Πατέρας Φώτιος Κωτούλας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς,  ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Κωστάκης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κων/νος Κρούπης, κ. Άρης Τζάνης , κ. Δημήτριος Καλαντζής, ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Πιαλείας κ. Γεώργιος Καπέλος, οι Τοπικοί  Σύμβουλοι κ. Μαρία Νίκου και ο κ. Κων/νος Ντάκος.