04 Μαρ 2024 13:17

«Ποδοσφαιρικό τουρνουά στο Ροπωτό.»

Πήραν μέρος οι ομάδες Ομογενείς Νυρεμβέργης – Δάσκαλοι Τρικάλων και Α.Ο. Ροπωτού. 

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αύγουστος 2008», ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ροπωτού, με την συνεργασία του Π.Ο.Δ.Π. διοργάνωσε ποδοσφαιρικό τουρνουά το οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (13/08/08) στις 18:00 στην Αγία Τριάδα Ροπωτού.

Το τουρνουά άρχισε με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Ροπωτού – Ομογενών Νυρεμβέργης και διήρκησε 40΄ με τελικό νικητή το Ροπωτό με 3-0.

Το επόμενο παιχνίδι ήταν μεταξύ των ομάδων Δασκάλων (Τρικάλων) – Ομογενών Νυρεμβέργης που έληξε 5-2, διάρκειας 40΄.

Ακολούθησε ο τελικός αγώνας όπου αναμετρήθηκαν οι δύο νικήτριες ομάδες του Ροπωτού και των Δασκάλων, όπου έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές φάσεις με τελικό νικητή το Ροπωτό με σκορ 3-1 και κατέκτησε επάξια το έπαθλο.(κύπελλο)

Τέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δ. Κωτούλας ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν σ΄ αυτό το τουρνουά καθώς και τον κόσμο του Ροπωτού και όχι μόνο που γέμισε τις κερκίδες του μίνι γηπέδου αλλά και τον γύρω χώρο και τόνισε την συμβολή της αθλητικής εκδήλωσης στον πολιτισμό.

Στη συνέχεια έγινε η απονομή του κυπέλλου από τον Πρόεδρο κ. Κωτούλα στον αρχηγό της νικήτριας ομάδας του τελικού κ. Θεόδωρο Τσιαμπαλή εν μέσω θερμών πανηγυρισμών.

Αμέσως μετά ο αρχηγός των Δασκάλων κ. Νταούλας έδωσε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωτούλα και τον συνεχάρη γι΄ αυτές τις προσπάθειες που προωθούν το αθλητικό και πνευματικό ιδεώδες.

Τέλος οι Ομογενείς πρόσφεραν ποδοσφαιρικές μπάλες στην ομάδα του Ροπωτού. Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Ροπωτού κ. Γεώργιος Ρομπιές και ο κ. Γεώργιος Τσιόβολος ως εκπρόσωπος του Δήμου Πύλης και μέλος του Π.Ο.Δ.Π.

 

 ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ομογενείς Νυρεμβέργης: Γκίτσας Θ., Μυλωνάς Τ., Κάλφας Φ., Γιαννακάκος Ε., Τιούτος Ελ., Παπάς Δ., Παπαδημητρίου Ι., Παπαδημητρίου Θ., Σεραφειμίδης Δ., Ρομπιές Γ., Γκόρος Ά.

Δάσκαλοι Τρικάλων: Μπαρμπάτσης Δ., Κωνσταντάκος, Νταούλας, Μπούνας, Παυσανίας, Γκαραβέλας, Παπάς, Μήτσιου, Αλεξανδρής, Κοντοκώστας, Κουβέλας.

Ροπωτό: Τσιαμπαλής Ν., Λαμπρογιώργος Γ., Τσιαμπαλής Θ., Τζάνης Π., Καραδήμας Χρ., Τσιούλος Β., Γαγάκης Α.