16 Απρ 2024 23:01

«Ποδοσφαιρική έξοδος του Πορταϊκού στην Καβάλα.»

tn_portaikos kΣτο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν η ομάδα του Πορταϊκού, πραγματοποίησε ένα διήμερο ταξίδι στην Καβάλα το περασμένο Σάββατο συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του σωματείου κ. Αθανάσιο Κανέλα, τον προπονητή κ. Περικλή Βασιλείου και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κυριάκο Σεραφειμίδη.

 

Φωτογραφικό υλικό εδώ… 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η αποστολή της ομάδας της Πύλης μετέβη στο Ελαιοχώρι που στο γήπεδο της ομώνυμης ομάδας Α2 κατηγορίας διεξήχθη φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων, Ελαιοχωρίου – Πορταϊκού.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και έγινε κάτω από καλές καιρικές και αγωνιστικές συνθήκες. Οι προπονητές και των δυο ομάδων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έκαναν πολλές αλλαγές δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους να αγωνιστούν.

Τελικά το σκορ έληξε 4-2 υπέρ της τοπικής ομάδας. Να τονίσουμε επίσης ότι η φιλική αυτή συνάντηση έγινε κατόπιν προσκλήσεως της Διοίκησης του τοπικού σωματείου αφού προπονητής είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Αθανάσιος Κανάτας ο οποίος διετέλεσε επί πολλά χρόνια προπονητής του Πορταϊκού.

Η ομάδα του Πορταϊκού αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές:

Α ημίχρονο: Γκανάς Σωτ., ΤσιονάραςΒ., Τσιαμπαλής Ν., Λαμπρογιώργος Β., Μπαμπατσιάς Β., Κόρακας Δημ., Μαρδάνης Φ., Μάντζιος Γ., Σκρέκας Α., ΑναγνώστουΑν., Γαγάκης Αργ.

Επίσης αγωνίστηκαν στο Β ημίχρονο: Καψάλης Απ., Χαντζιάρας Χρ., Κουφογάζος Απ., Κόρακας Κων., Οικονόμου Ευθ., Κούτσικος Αχ., Ραμιώτης Βας., Τζιουβάρας Φ.

Να σημειώσουμε ότι αρωγός αυτής της διήμερης αποστολής του Πορταϊκού ήταν ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Πύλης.