05 Οκτ 2023 05:52

Ποδηλατική Ανάβαση Ελάτης 2015

Μεγάλη Ποδηλατική «ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΤΗΣ 2015 η εκκίνηση της οποίας
Έγινε από την Πύλη(έμπροσθεν του Δημαρχείου Πύλης).
Μεγάλη ήταν η συμβολή της Τροχαίας Τρικάλων στην ομαλή διάβαση των οχημάτων
Και της επιτυχίας της εκδήλωσης.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ποδηλατική «Ανάβαση Ελάτης 2015» την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, που οργάνωσε ο Δήμος Πύλης, ο ΟΚΠΑΔ Πύλης, και ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
Η Εκδήλωση της Ποδηλατικής Ανάβασης άρχισε στις 09.30 με την λειτουργία της Γραμματείας, έξω από το Δημαρχείο Πύλης, όπου δηλώνονταν όλες οι συμμετοχές των αγωνιζομένων.
Λίγο πριν την εκκίνηση ο υπεύθυνος των αγώνων έδωσε τον λόγο στον δήμαρχο Πύλης Κων/νο Μαράβα ο οποίος έκανε σύντομο χαιρετισμό, κηρύσσοντας την έναρξη της εκδήλωσης και της εκκίνησης.
Στην συνέχεια έγινε η εκκίνηση στις 10.30 της κατηγορία Μίνι, μικρά-μεγάλα, απόσταση αγώνα 2,3km. Τερματισμός διασταύρωση για Ροπωτό.
Στις 11.00 Έγινε η εκκίνηση της επόμενης κατηγορίας Παμπαίδων- Πανκορασίδων -Κορασίδων, απόσταση 3.9km. Τερματισμός στην διασταύρωση Στουρναρέικων.
Τέλος στις 12.00 έγινε η εκκίνηση των επόμενων μεγάλων κατηγοριών. Εκκίνηση του αγώνα «ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΤΗΣ 2015», απόσταση 12,9km. Τερματισμός Ελάτη Τρικάλων.
Στην Ελάτη όπου έγινε ο τερματισμός των αθλητών στις 13.30 έγινε η απονομή των νικητών, όλων των καυηγοριών. Την απονομή έκαναν οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Καλαμαράς, Σταύρος Ζιάκας, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Πύλης Κωνσταντίνος Πλαστήρας, ο δημοτικός σύμβουλος Παύλος Μπόμπορας, ο Διοικητής της Τροχαίας Τρικάλων κ Τσιώλης.

 

[cycloneslider id=”podilatiki-anavasi-elatis-2015″]