24 Φεβ 2024 07:51

“Πλούσια Δημοτική Βραδιά στο Ροπωτό.”

Μια ακόμα πετυχημένη Δημοτική βραδιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Αυγούστου 2008 στην πλατεία της Αγίας Τριάδας Ροπωτού (δ.δ. του Δήμου Πύλης), που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ροπωτού υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πύλης.

 

Φωτογραφικό υλικό εδώ… 

Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με την παρουσίαση τριών χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου, όπου χορέψανε παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας, υπό τον συντονισμό της καθηγήτριας της φυσικής αγωγής κ. Μαίρης Γιαννακάκου.

Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Δημήτρη Κωτούλα ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, που κατέκλυσε τον χώρο της εκδήλωσης καθώς και τους επισήμους και αναφέρθηκε εν συντομία στην σημασία της παράδοσής μας.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος ο οποίος συνεχάρη το Δ.Σ. του Συλλόγου για την τόσο πετυχημένη παν – ροπωτιανή συνάθροιση και τόνισε την συμπαράσταση του Δήμου σ΄ αυτές τις προσπάθειες που αναδεικνύουν τον πολιτισμό.

Ακολούθησε η βράβευση των χρηματισάντων προέδρων της κοινότητας Ροπωτού και τoν επί χρόνια γραμματέα της κοινότητας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήριος Χατζηγάκης, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος, ο Αντ/ρχης κ. Τσίγκας, ο Αντ/ρχος Πύλης κ. Στ. Μπαλατσούκας και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γ. Τσιόβολος και κ. Σ. Κωστάκης.

Ακολούθησε χορός υπό τον ήχο της δημοτικής ορχήστρας του κ. Μπάου μέχρι τις πρωινές ώρες.