13 Ιούλ 2024 03:35

Περιοδεία του δημάρχου κ.Κωνσταντίνου Μαράβα σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πύλης

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του ο δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας,
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο δήμαρχος Κων/νος Μαράβας συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, τον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Καλαμαρά, τον δημοτικό σύμβουλο κ.Σωτήρη Αγγέλη και Σωτήρη Χαντζή περιόδευσε τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πύλης, Πύρρα, Δροσοχώρι, Άγιο Νικόλαο, Περτούλι, Κορυφή, Αρματωλικό. Εκεί συνάντησε τους Προέδρους των παραπάνω Κοινοτήτων και κατοίκους, ακούγοντας από κοντά τα προβλήματα τους.
Επίσης ο κ. Μαράβας  το Σάββατο το βράδυ παρακολούθησε στο Περτούλι την εκδήλωση της Π.Ε. Τρικάλων, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του κ.  Στέφανο Καλαμαρά «Αντιδήμαρχο», τους δημοτικούς συμβούλους,κ. Σωτήρη Αγγέλη, κ. Άρη Τζάνη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Περτούλι κ. Στέφανο Κουτσιανίτη.
Την Κυριακή το βράδυ ο δήμαρχος Κων/νος Μαράβας  βρέθηκε στην μουσική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης  που έγινε στην πλατεία.
Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης,οι Αντιδήμαρχοι κ. Βύρων Κατσίβελος, οκ. Νίκος Τόλιας,οι δημοτικοί σύμβουλοι, κ. Άρης Τζάνης, κ. Αθανάσιος Κωστάκης, κ. Λαμπρινή Οικονόμου, κ. Αγγέλης Σωτήριος, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Λάζαρος Σταυραντώνης, οι Πρεσβύτεροι  Πατέρες Βασίλειος Πανάγος, και Φώτιος Κωτούλας.
Επίσης ο δήμαρχος Κων/νος Μαράβας  παρευρέθηκε αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, στον χορό της Α.Ο. Λυγαριάς.
 

[cycloneslider id=”periodia-k-marava-pirra”]