21 Απρ 2024 11:18

Περιοδεία του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα στις Τοπικές Κοινότητες Του Δήμου Πύλης Αθαμανία-Γαρδίκι -Πύρρα

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων ,ως αναφορά τις επαφές του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα με του δημότες στον Δήμο Πύλης, πραγματοποίησε περιοδεία παραμονές του δεκαπενταύγουστου στον ορεινό όγκο του Δήμου Πύλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Σωτήρη Χατζή, τον Πρόεδρου του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου κ. Κωνσταντίνο Ούτρα, επισκεπτόμενος κατά αρχήν την Τοπική Κοινότητα Αθαμανίας, Γαρδικίου, Πύρρας.

Στις παραπάνω Κοινότητες τον υποδέχτηκαν οι Πρόεδροι Αθαμανίας κ. Γεώργιος Κάλλος, Γαρδικίου κ. Αριστείδη Αλεξίου, Πύρρας κ. Αποστόλης Γιώτας, όπου συναντήθηκε με πολλούς κατοίκους ακούγοντας τις τοποθετήσεις τους για τα προβλήματα των Χωριών Τους.

Ο κ. Μαράβας αφού άκουσε πρώτα τους Προέδρους και τους κατοίκους υποσχέθηκε ότι με την συνεργασία των Προέδρων και των συνεργατών του στο Δημοτικό Συμβούλια, θα προσπαθήσει σύμφωνα με τις δυνατότητες τις οικονομικές του Δήμου και την παράλληλη πίεση προς την Πολιτεία, να επιλύσει τα υπάρχοντα προβλήματα των παραπάνω Κοινοτήτων.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ