23 Απρ 2024 11:47

Περήφανοι στον Ο.Π.Ο.Π. για τον Δημήτρη Κόρακα !!

Μόνο περηφάνια μπορούν να αισθάνονται τα μέλη του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης για το μέλος του συλλόγου μας Δημήτρη Κόρακα.
Είναι γνωστό πλέον ότι ο Ο.Π.Ο.Π. δραστηριοποιείται στο ορεινό τρέξιμο και τελευταία όλο και περισσότερα μέλη στοχεύουν τις μεγάλες αποστάσεις.
Ο Δημήτρης Κόρακας μετά τον Μαραθώνιο του Μιλάνου, που κατάφερε να τερματίσει με τον καταπληκτικό χρόνο 2.56.41, επίδοση η οποία του χάρισε μια θέση στη τιμητική λίστα με τους καλύτερους Μαραθωνοδρόμους του 2017!!!, επέλεξε να πάρει μέρος στο ROC 50 miles ( Rodopi Challenge 82 χλμ)! Ο αγώνας έχει μήκος 82 χλμ και συνολική θετική υψομετρική διαφορά (D+) τα 4200 μέτρα. Η διαδρομή είναι τύπου “out-and-back” πάνω σε ίχνος 41 χλμ, το οποίο αποτελεί και τμήμα της διαδρομής του ROUT. Ο αγώνας ξεκινά από το Δασικό Χωριό του Ερύμανθου, στο Δάσος Χαϊντού και αφού φτάσει στη Ζαρκαδιά μετά από 41 χλμ, κάνει μεταβολή και επιστρέφει και πάλι στο Δασικό Χωριό πάνω από την ίδια διαδρομή.
Στον ROC κατάφερε να τερματίσει σε χρόνο 12.09.00 παρά την κούραση από το Μαραθώνιο του Μιλάνου, που ήταν εμφανής στα τελευταία 10χλμ του αγώνα. «Νομίζω τα ένιωσα όλα !! Απίστευτα συναισθήματα, χαρά – πόνο – μοναξιά» Δήλωσε ο Δημήτρης όταν ρωτήθηκε πως αισθάνεται από τη συμμετοχή του. Αλώστε οι φωτογραφίες αξίζουν όσες χίλιες λέξεις !!
Εμείς ευχόμαστε στον Δημήτρη να γεμίζει πάντα τη ζωή του με τόσο έντονα συναισθήματα!!
Μπράβο Δημήτρη .. Πολλά Συγχαρητήρια !!

Το Δ.Σ.