22 Φεβ 2024 23:36

Πασχαλινές Εαρινές Εκδηλώσεις στην Αγία Τριάδα Ροπωτό την Τρίτη Ημέρα του Πάσχα

Πασχαλινές Εαρινές Εκδηλώσεις στην Αγία Τριάδα Ροπωτό την Τρίτη Ημέρα του Πάσχα

Από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ροπωτού

Παρουσιάστηκαν τα χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πολιτιστική Εκδήλωση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ροπωτού, την Τρίτη Ημέρα του Πάσχα, στον χώρο της Αγίας Τριάδος όπου στις 10..00 τελέστηκε η θεία λειτουργία στο Ομώνυμο Εκκλησάκι και στην συνέχεια ακολούθησε το προσκύνημα της Εικόνας της Αναστάσεως στον αύλειο χώρο της Εκκλησίας με την παρουσία αρκετών πιστών.

Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του Π.Μ. Συλλόγου Ροπωτού κ. Κων/νο Βελώνη, τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ροπωτού κ. Ιωάννη Λαμπρογεώργο, τον Αντιπεριφερείάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, και την Βουλευτή κ. Κατερίνα Παπακώστα.

Παρόν ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, κ. Κων/νος Τσιαμπαλής.

Στην συνέχεια ο κόσμος χόρεψε παραδοσιακούς τοπικούς χορούς τραγουδώντας τα με το στόμα και η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου όπου χόρεψαν πασχαλινούς χορούς.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ