21 Απρ 2024 15:37

Παρουσιάστηκε το νέο portal του Δήμου Πύλης

Σήμερα στο δημοτικό κατάστημα του δήμου προβλήθηκε η νέα δικτυακή πύλη (portal), παρουσία φορέων, δημοτικών συμβούλων και δημοτών.
Η παρουσίαση διήρκεσε περίπου 2 ώρες, ξεκινώντας με την εισήγηση του δημάρχου, ο οποίος δήλωσε για μια ακόμη φορά το όραμά του για έναν δήμο πλήρους διαφάνειας, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας.
Στη συνέχεια, στελέχη της κατασκευάστριας εταιρείας, ΈΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε παρουσίασαν το νέο portal, το οποίο λειτουργεί από σήμερα στη διεύθυνση www.dimospylis.gr με φιλικό interface, εύκολη πλοήγηση, και ξεχωριστές ενότητες για τη διαφάνεια, την ενημέρωση, τα αιτήματα του δημότη και τον τουρισμό.

 
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με παρατηρήσεις και εύστοχες ερωτήσεις για την αξιοποίηση του νέου εργαλείου, ενώ ο δήμαρχος έδωσε εκ νέου έμφαση στην ανάγκη συμμετοχής όλων των φορέων, των αιρετών και των δημοτών για την επίτευξη της συμμετοχής όλου του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής, ώστε η ηλεκτρονική διακυβέρνηση να γίνει κουλτούρα του ευρύτερου δήμου.
Παρόντες στην ημερίδα ήταν οι αντιδήμαρχοι του δήμου ΠΥΛΗΣ , δημοτικοί σύμβουλοι ,ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Βοιτσίδης, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων, φορέων και συλλόγων της περιοχής.

[cycloneslider id=”portal”]