Παρελήφθη και τοποθετήθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλης το ειδικά κατασκευασμένο isobox

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεσα παρελήφθη και τοποθετήθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλης το ειδικά κατασκευασμένο isobox, το οποίο θα χρησιμεύσει σαν χώρος εξέτασης των ασθενών – δημοτών του Δήμου Πύλης.
Ένας μεταλλικός οικίσκος 20 τ.μ., κατάλληλα διαμορφωμένος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την ασφάλεια νοσηλευτικού προσωπικού – ιατρών και ασθενών.
Παρόντες ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλης κ. Βενιζέλος Μιχαήλ, ο κ. Δούλαλας Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, η κ. Χαρά Καλιώρα – Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ και Γενικός Ιατρός του Κ.Υ. Πύλης.
Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας δήλωσε σχετικά:
«… Είχαμε πει ότι η καθημερινή συνεργασία μας με το Κ.Υ. Πύλης είναι προϋπόθεση για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Για εμάς η προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας των δημοτών μας αποτελεί βασική προτεραιότητα. Πάνω σε αυτό η Δημοτική Αρχή με αίσθημα ευθύνης, κοινωνικής αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς όλους τους δημότες, ανταποκρινόμενος στο αίτημα της διαπαραταξιακής επιτροπής για την ανάγκη λειτουργίας «χώρου διαλογής ασθενών», έκανε το καθήκον της.
Παραχώρησε προς χρήση στο Κ.Υ. Πύλης ένα isobox 20τμ, κατάλληλα κατασκευασμένο και διαμορφωμένο για τέτοιου είδους χρήσεις, τηρούντων των επιστημονικών υποδείξεων, ενισχύοντας την δυναμική του Κ.Υ. της περιοχής μας, συμβάλλοντας έτσι στην διαχείριση της κρίσης, για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο το σύνολο του πληθυσμού του Δήμου μας.
Δεν εφησυχάζουμε, μένουμε ψύχραιμοι, μένουμε σπίτι, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας».
Ικανοποιημένοι δήλωσαν και ο Διευθυντής του Κ.Υ. Πύλης και η κ. Καλιώρα και όλο το προσωπικό, Ιατρικό και Νοσηλευτικό του Κέντρου Υγείας.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ