28 Φεβ 2024 06:59

Παράσταση Καραγκιόζη στον Άγιο Βησσαρίωνα. Από το Θέατρο Σκιών του Κοσμά Παναγιώκα

Ο Άγιος Βησσαρίωνας είχε την σειρά του να παρουσιαστεί η παράσταση «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ» από το Θέατρο Σκιών του Κοσμά Παναγιώκα στην πλατεία του Χωριού την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 21.30 , όπου την παρακολούθησαν αρκετά παιδιά αλλά και μεγάλοι που κατέκλυσαν τον χώρο της πλατείας.

Η πετυχημένη για μία ακόμα φορά αυτή παράσταση οφείλεται στον πρωταγωνιστή του έργου Καλλιτέχνη Κοσμά Παναγιώκα και στους συνεργάτες του που έδωσαν τον καλλίτερο εαυτό τους για να βγει πολύ γέλιο κυρίως από τα παιδιά και με τον συμμετοχικό διάλογο που είχαν μαζί του, που είχε σαν αποτέλεσμα την θετική έκβαση της παράστασης έχοντας σαν προέκταση τον κοινωνικό και ανθρώπινο χαρακτήρα που πρέπει να κυριαρχεί σε όλες τις κοινωνίες.

Στην παραπάνω εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, ο Πρεσβύτερος Πατέρας Βασίλειος Πανάγος, ο Πρόεδρος Της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνος κ. Αντώνιος Πατσιαούρας και η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου.

Οι παραστάσεις του «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ» θα συνεχιστούν και στις επόμενες ημέρες στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πύλης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ, που είχαν την οργάνωση φέτος η Αντιδημαρχία του Δήμου Πύλης σε συνεργασία με τον ΟΚΠΑΔ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ