23 Φεβ 2026 12:23

Παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών του Κοσμά Παναγιώκα, στον Άγιο Βησσαρίωνα από το Δήμο Πύλης

Μια εξαιρετική παράσταση Καραγκιόζη απόλαυσαν τα παιδιά που κατέκλυσαν την πλατεία του χωριού, την Παρασκευή 21/6 το βράδυ, από τον ταλαντούχο Καραγκιοζοπαίχτη Κοσμά Παναγιώκα, προσφέροντας άφθονο γέλιο.

Μία εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Πύλης στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Καλοκαιριού 2024.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνος κ. Κων/νος  Βόπης, η Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Μαριλένα Γκρέκου, και ο Πρόεδρος του ΟΠΟΠ κ. Αλέξανδρος Παπαστεργίου.

Η επόμενη παράσταση Καραγκιόζη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 20:30 στη Δημοτική Κοινότητα Δροσερού.