24 Απρ 2024 10:25

“Πανδημοτική Γιορτή της Καθαράς Δευτέρας Δήμου Πύλης.”

tn_dimarhos omiliaΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παν – δημοτική αποκριάτικη γιορτή της Καθαράς Δευτέρας στην Κεντρική Πλατεία της Πύλης (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ) που διοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Πύλης, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στον Δήμο, το 1ο ΚΑΠΗ Πύλης, το 2ο ΚΑΠΗ Αγίου Βησσαρίωνα, το 3ο ΚΑΠΗ τοπικών διαμερισμάτων και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πύλης.

 

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ…

Από νωρίς είχαν στηθεί τα καζάνια για να μαγειρευτεί η παραδοσιακή και νόστιμη φασολάδα, ενώ τα τραπέζια ήταν γεμάτα με λαγάνες, πολλά νηστίσιμα εδέσματα και άφθονο κρασί. Όλα αυτά, φυσικά, με χορό, τραγούδι και ατέλειωτο κέφι.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κουφογάζος Κων/νος μίλησε για την γιορτή της Καθαράς Δευτέρας και ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή. Χαιρετισμό απεύθυναν ο κ. Μπαμπανάρας Απόστολος του Πόλιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πύλης, η κα Μπακατσή Ντίνα του Α΄ Κ.Α.Π.Η. Πύλης, ο κος Πατέρας Κων/νος του Β΄ Κ.Α.Π.Η. Αγίου Βησσαρίωνα και ο κος Κωστάκης Σωτήριος του Γ΄ Κ.Α.Π.Η. τοπικών διαμερισμάτων.