25 Μάι 2024 21:21

Oρκωμοσία του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και των συμβούλων του Δήμου Πύλης

Με τη δέουσα επισημότητα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/12/2023) η ορκωμοσία του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων καθώς και των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων στην αίθουσα του πνευματικού Κέντρου Πύλης.

Η ορκωμοσία τελέστηκε από το Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο,  ο οποίος ήταν πλαισιωμένος από εφημέριους της περιοχής. Αμέσως μετά την ορκωμοσία, στην ομιλία του, ο δήμαρχος εμφανίστηκε συγκινημένος και ενωτικός, ευχαριστώντας τους πάντες.

Ο κ. Μαράβας έκανε ένα σύντομο απολογισμό της τετραετίας που πέρασε και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να προωθεί έργα που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “Η Πύλη οφείλει και πρέπει να είναι πόλη πρωταγωνιστής“. “Δηλώνουμε ανοιχτοί σε κάθε προσφορά εποικοδομητικής συνεργασίας, σε κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην πρόοδο και στον εκσυγχρονισμό του τόπου μας“, επισήμανε. “Με σύνθημα «Πρώτα ο Άνθρωπος», πιστεύουμε σε μία Δημοτική Αρχή που θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και  θα αφουγκράζεται τις ανάγκες του. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και θα το αποδεικνύουμε καθημερινά με τα έργα και τις πράξεις μας.

Μετά το πέρας της τελετής – συνεδρίασης ορκωμοσίας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν το Δήμαρχο Κώστα Μαράβα από κοντά.

Στην τελετή της ορκωμοσίας παραβρέθηκαν: o Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ. κ. Χρυσόστομος, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Βησσαρίων, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κων/νος Σκρέκας, ο Υπουργός Ψηφιακής  Διακυβέρνησης κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, οι βουλευτές κ. Κατερίνα Παπακώστα και κ. Αθανάσιος Λιούτας, οι Δήμαρχοι Τρικκαίων κ. Σακκάς Νίκος, Μετεώρων κ. Ελευθέριος Αβραμόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας/Στ. Ελλάδας κ. Κων/νος Τζανακούλης, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Δ/σης Θεσσαλίας/Στ. Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Παπάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Δ/νσης Τρικάλων κ. Μήτραινας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής του Α .Τ. Πύλης κ. Χρήστος Παπαδογιάννης, ο Αντιπύραρχος κ. Ιωάννης Τατσίνας, ο Προϊστάμενος του Π.Κ. Πύλης κ. Γεώργιος Καραχάλιος, ο Αντ/ρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, η νεοεκλεγείσα Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή, ο Αναπληρωτής Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας κ. Ηλίας Τσιαούσης, ο νεοεκλεγείς Π.Σ. κ. Αθανάσιος Τσιάρας, ο Π.Σ. κ. Χρήστος Γακόπουλος,  ο Δ/ντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Τρικάλης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλειος Γιαγιάκος, ο Διευθυντής του Γ. Ν. Τρικάλων κ. Κων/νος Γρηγορίου, οι πρώην βουλευτές κ. Ηλίας Βλαχογιάννης και κ. Μιχάλης Ταμήλος.