24 Φεβ 2024 14:43

Ομιλία του Δημάρχου κ. Μαράβα σε Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Πύλη 2016

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητά μου παιδιά,

Σας καλωσορίζω όλους στην εκδήλωση που οργανώνουμε απόψε για να φωταγωγήσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας.

Να ξεκινήσουμε να μετράμε μαζί αντίστροφα τις μέρες για τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, της ωραιότερης περιόδου του χρόνου.

Τα Χριστούγεννα είναι η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Κάθε χρόνο μας δίνεται η ευκαιρία να αναγεννηθούμε κι εμείς μαζί με τον Χριστό.

Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας και ας τον αφήσουμε να αναγεννηθεί μέσα μας.

Σαν Δήμος Πύλης, σαν Δημοτική Αρχή, πιστοί στο ραντεβού μας, σταθεροί στην προσπάθειά μας, για καθιέρωση των εκδηλώσεων της πόλης μας, ως θεσμό, συνεχίζουμε και φέτος.

Με επίκεντρο τα παιδιά.

Γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των ημερών αυτών.

Θα μπορέσουμε έτσι και εμείς οι μεγαλύτεροι να κλέψουμε λίγο από την αγνότητα της ψυχής τους, λίγο από την ανεμελιά τους.

Να γίνουμε κι εμείς, έστω για λίγο, παιδιά.

Φίλες και φίλοι,

Σε μια εποχή που η καθημερινότητα είναι δύσκολη, εμείς ως Δήμος Πύλης, προσπαθούμε να δώσουμε στους συμπολίτες μας, ότι χρειάζεται,  για να ζεστάνουμε τις ψυχές μας.

Για τον λόγο  αυτό όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου, είναι δωρεάν.

Για τον λόγο αυτό και φέτος το Κοινωνικό Παντοπωλείο και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας του Δήμου θα κάνουν το καθήκον τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κώστα Μπαλατσούκα, την Πρόεδρο της Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου και όλους τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης και όλους τους Συλλόγους των Τοπικών Κοινοτήτων, τον Ορειβατικό Σύλλογο Πύλης, τον Εμπορικό Σύλλογο Πύλης και όλους τους επαγγελματίες του Δήμου μας, που για άλλη μια χρονιά στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Πριν κλείσω, θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ, σε όλους και σε όλες, μικρούς και μεγάλους, συνδημότες και επισκέπτες της πόλης μας, Χρόνια Πολλά.

Καλά Χριστούγεννα. Με Υγεία και Αγάπη.

Και αυτές τις μέρες, ας μην αφήσουμε κανέναν συνάνθρωπό μας, να νιώσει μόνος του.
Χρόνια πολλά.