24 Ιούλ 2024 09:49

Oμιλία Δημάρχου στο 1ο Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ Έτους 2015

Φίλες και φίλοι,
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι,
Σας καλωσορίζω στην όμορφη Πύλη.
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας.
Θέλω να χαιρετήσω την όμορφη προσπάθεια που γίνεται από την Τοπική Κοινότητα Πύλης, από τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Πύλης, κάτω από την ομπρέλα του Δήμου.
Με την ευκαιρία να συγχαρώ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης για τις δράσεις του και την συνεχή παρουσία του στα θέματα του πολιτισμού στον Δήμο Πύλης.

Επίσης τους Πολιτιστικούς Συλλόγους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων και στον κάμπο και στα ορεινά.
Ειδικά σήμερα τους Συλλόγους Πιαλείας, Αγίου Βησσαρίωνα,Παλαιοκαρυάς και τους Αργιθεάτες Μουζακίου, οι οποίοι θα μας χαρίσουν παραδοσιακούς χορούς με τα χορευτικά τους και  με την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων κ.κ. Παναγιώτη Μάνου και Παναγιώτη Τσίντζου.  
Ο Δήμος Πύλης πέρα από το φυσικό του κάλλος, πέρα από τις σπάνιας ομορφιάς Γέφυρες και τα μοναστήρια του, έχει τους ανθρώπους του, έχει όλους εσάς, που κάνετε τόσα πολλά.
Είναι αλήθεια ότι στις δύσκολες μέρες που περνά η Χώρα μας, μέσα στην ομίχλη που δυστυχώς βλέπουμε, ο Πολιτισμός, η διατήρηση των εθίμων είναι για μας το φάρμακο που θα μας φέρει πάλι μπροστά.
Σαν Δήμος, παρά την οικονομική δυσκολία, είμαστε δίπλα στους Συλλόγους με κάθε τρόπο, στηρίζουμε τις προσπάθειες τους και θα τις στηρίζουμε πάντα.
Με λίγα χρήματα αλλά με μεγάλη πίστη για το αποτέλεσμα.
Χρόνια πολλά σε όλους σας για τα ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.