29 Μάι 2024 17:30

Oμιλία Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ Κατσίβελου στο 1ο Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ Έτους 2015

Φίλες και φίλοι,
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι,
επιτρέψτε μου να σας καλωσορίσω στην δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, που γίνονται εδώ, στην καρδιά του καλοκαιριού, στην όμορφη Πύλη.
Θέλω να σας πώ ότι, κλείνοντας σχεδόν έναν χρόνο από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου, από την πρώτη μέρα στο μυαλό μας ήταν πέρα από όλα τα άλλα, η ανάδειξη του Πολιτισμού και της συμμετοχής.
Ήταν η μεγάλη μας φροντίδα.
Σε συνεργασία πάντα με όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, όλων των Τοπικών Κοινοτήτων και του πεδινού όγκου αλλά και των ορεινών χωριών, με συχνές συζητήσεις, σε συνεργασία με τους Αθλητικούς Συλλόγους της Πύλης, με τον Εμπορικό Σύλλογο Πύλης και όλους τους Φορείς, σχεδιάσαμε και σχεδιάζουμε όλες τις δράσεις.
Με λίγα χρήματα , με πολύ μεράκι κάναμε πολλά, χάρη σε σας και για όλους εσάς.
Ξεκινήσαμε για πρώτη φορά με τις δεκαπενθήμερες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, στην έδρα του Δήμου μας και στις Δημοτικές Ενότητες.
Με απόλυτη επιτυχία δώσαμε έναν εορταστικό τόνο, με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών και ντόπιων βοηθώντας την Τοπική Οικονομία.
Προχωρήσαμε με αθλητικές, μαθητικές εκδηλώσεις καθώς και Πασχαλινές δράσεις, πάντα με την συμμετοχή όλων των Τοπικών Κοινοτήτων.
Και το ξανατονίζω όλα αυτά με μικρό κόστος, μέσα σε δύσκολες συνθήκες που περνάει η Χώρα μας.
Δηλώνω ότι έτσι θα συνεχίσουμε για το καλό της περιοχής, για το καλό όλων μας όλα τα χρόνια που έχουμε μπροστά μας.
Θα ευχαριστήσω την Λαϊκή κομπανία που απόψε είναι μαζί μας.
Χρόνια πολλά σε όλους σας για τα ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.