14 Απρ 2024 11:56

“Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας”

tn_test pap mosxofytoΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας  σε απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου Πύλης μετά την άψογη συνεργασία του Δήμου και του Κ.Υ. Πύλης.

Έτσι την Τετάρτη 10 Αυγούστου  κλιμάκιο με επικεφαλής τον γιατρό και Αντιδήμαρχο Πύλης Ιωάννη Κουτσονάσιο, τις μαίες Μαρίνα Τσιακμάκη και Ουρανία Μπρίζη  επισκέφθηκε το Μοσχόφυτο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εξέταση τεστ Παπανικολάου σε γυναίκες της ευρύτερης περιοχής.
 
Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Ο κ. Κουτσονάσιος ανέφερε ότι “η συνεργασία του Δήμου και του Κ.Υ. αποβαίνει προς όφελος των γυναικών απομακρυσμένων περιοχών του Δήμου μας αφού μια πολύ σημαντική εξέταση πραγματοποιείται στον τόπο κατοικίας των γυναικών δωρεάν. Είναι σίγουρο ότι και το επόμενο διάστημα θα ληφθούν σημαντικές πρωτοβουλίες για την πρόληψη και την προαγωγή υγείας των πολιτών του Δήμου μας”.

Το κλιμάκιο υποδέχτηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Λέφας, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Μοσχοφύτου Στέλιος Κούτσικος, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Πολυνέριου Παναγιώτης Βλαχοδήμος και ο πρώην πρόεδρος Τ.Σ. Μοσχοφύτου Δημήτρης Παπαδημητρίου.