22 Μάι 2024 11:44

Όλοι μαζί νοιαζόμαστε και φροντίζουμε τη γη μας, 22/4, 11 π.μ

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης, τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 11πμ, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πύλης, σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Αλληλεγγύης, κα Χαρά Καλιώρα και το Δημοτικό Σχολείο Πιαλείας, υπό την αιγίδα του δήμου, διοργανώνουμε δράση εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα στο χώρο του σχολείου.

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η δημιουργικότητα των παιδιών σε ζητήματα που αφορούν τη φροντίδα και την προστασία της μητέρας Γης ενάντια στην κλιματική αλλαγή, προάγοντας μια υγιή ποιοτικά διαβίωση μέσα από τη συλλογική και συνεργατική δράση.

Προσκαλούμε τους τοπικούς συλλόγους της Δ.Ε. Πιαλείας (Σύλλογος Γυναικών, Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλητικός Όμιλος, Σύλλογος Πεζοπορίας- Ορειβασίας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου) να συμμετέχουν στη διεξαγωγή της δράσης, ώστε να συν-ψυχαγωγηθούμε, να συν-δημιουργήσουμε με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών και να αναδείξουμε τη σπουδαιότητα των φυσικών βοτάνων της περιοχής της Πιαλείας για την υγεία, ως τόπο ιατρικής δράσης του Ασκληπιού.

Η συμβολή όλων μας, μικρών και μεγάλων, είναι μέγιστης σημασίας μεταδίδοντας ένα πάγιο μήνυμα στα παιδιά, ως το μέλλον του πλανήτη, και επιθυμούμε τη συμμετοχή σας επί του θέματος.

Με χαρά περιμένουμε τη συμμετοχή όλων!!!

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πύλης εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Θεσσαλία 2021-2027” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.