20 Απρ 2024 00:51

Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Σκρέκας στο Δημαρχείο Πύλης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας επισκέφθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 11.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, το Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Μαράβα. Σε μία σύντομη κουβέντα μαζί του τονίστηκαν τα προβλήματα που άφησε πίσω της η καταστροφή με τα πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μαράβας αφού καλωσόρισε τον Υπουργό, επεσήμανε ότι η κατάσταση στο Δήμο Πύλης είναι τραγική και ότι είναι αναγκαίο ο Δήμος Πύλης να κηρυχτεί σε έκτακτη ανάγκη γιατί έρχεται χειμώνας και ο κόσμος θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.

Ο Υπουργός κ. Σκρέκας στη σύντομη ομιλία του, συνεχάρη το Δήμαρχο για την επανεκλογή του, αφού οι δημότες τον τίμησαν για μία ακόμα φορά να συνεχίσει το έργο που χάραξε η Δημοτική Αρχή, ολοκληρώνοντας τα έργα που προγραμμάτισε την περασμένη περίοδο. “Από πλευράς κυβέρνησης γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια με το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Εσωτερικών και τον κ. Λιβάνιο, να γίνουν εκείνες οι χρηματοδοτήσεις για την αποκατάσταση των ζημιών στον Δήμο σας”, τόνισε ο υπουργός.

Παρόντες ήταν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πύλης.