Ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιος Παπαδόπουλος επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 11 Αυγούστου στο Δημαρχείο Πύλης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος όπου εκεί τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας και συζήτησαν θέματα γενικού ενδιαφέροντος, που αφορούσαν προβλήματα του Δήμου και χρήζουν άμεσης λύσης.

Εκείνο το θέμα που μπήκε στην πρώτη γραμμή ήταν η πρόσφατη υπογραφή της Α.Ε.Π.Ο. από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας από τον κ. Σωκράτη Φάμελλο, για την λειτουργία του Φράγματος της Μεσοχώρας.
Ο κ. Μαράβας καλωσόρισε τον κ. Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του και τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την λειτουργία του (ΥΕΕ) Μεσοχώρας στον Αχελώο ποταμό, τόσο τον ίδιο και τους υπόλοιπους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα.
Ακολούθως ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή στο Δημαρχείο Πύλης, τονίζοντας ότι για την δρομολόγηση της υπογραφής της ΑΕΠΟ ήταν δέσμευση και του ίδιου του Πρωθυπουργού πριν ένα χρόνο. Επισήμανε επίσης ο κ. Παπαδόπουλος να επισπευτούν όλες εκείνες οι διαδικασίες για την κατασκευή του Νέου οικισμού και την οικονομική αποκατάσταση των κατοίκων της Μεσοχώρας.
Επίσης μεγάλο βάρος δόθηκε από τους δύο άνδρες η άμεση αποκατάσταση των κατοίκων της Μεσοχώρας, με τις ανάλογες αποζημιώσεις και την ομαλή μετεγκατάσταση των στον νέο οικισμό.
Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ. Σωτήριος Χαντζής, κ. Κων/νος Μπαλατσούκας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νίκος Τόλιας, κ. Λαμπρινή Οικονόμου.
Το κ. Παπαδόπουλο τον συνόδευαν ο κ. Κων/νος Παπάς μέλος της Ν.Ε. Τρικάλων και το μέλος της Τ.Ο Πύλης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αθανάσιος Παπάς.
Ευχές έδωσαν η σύζυγός του κ. Ρωρώ και ο βουλευτής κ. Παπαδόπουλος για τον μελλοντικό γάμο του γιού του Δημάρχου Στέφανο.