07 Δεκ 2023 05:28

“Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα το «Δούσικο» πραγματοποίησε μονοήμερη εκδρομή στην Πάργα”

tn_ekdromh pargaΜε δυο λεωφορεία γεμάτα μέλη και φίλες, ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα αναχώρησε στις 6:30 το πρωί της περασμένης Κυριακής από τον Άγιο Βησσαρίωνα με προορισμό την «Ντελικάτη Αρχόντισσα» της Ηπείρου Πάργα.

Κατά την τετράωρη διαδρομή έγινε ενδιάμεση στάση για καφέ όπου προσφέρθηκαν σπιτικές λιχουδιές από τις γυναίκες του Δ.Σ.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ…

Φτάνοντας επισκεφθήκαμε αξιοθέατα, μνημεία και την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης. Ανηφορίζοντας στα στενά λιθόστρωτα δρομάκια της Πάργας ένας άλλος αέρας εποχής απόπνεε στην ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα τα βήματά μας να μας οδηγήσουν στο κάστρο από όπου η θέα προς το πέλαγος, τους καλοσχηματισμένους κολπίσκους και το νησάκι της Παναγιάς με το γραφικό εξωκλήσι μας έκοψε την ανάσα.

Ένα διάλειμμα για ξεκούραση με θέα το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου και με το κύμα να σκάει στα πόδια μας είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα. Γέλια και τραγούδια ήταν το σήμα κατατεθέν της ευχάριστης παρέας.

Επόμενη στάση τα Σύβοτα για έναν κρύο καφέ αλλά και μια δόση νοσταλγίας επικρατούσε στα βλέμματα όλων καθώς η εκδρομή έφτανε στο τέλος της.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλες τις κυρίες και την Αντιδήμαρχο Πύλης κ. Ιφιγένεια Παπασπύρου που ήταν κοντά μας.

Εις το επανειδείν λοιπόν για νέους προορισμούς….