23 Φεβ 2024 01:37

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης τίμησε την Τρίτη Ηλικία

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης πιστός στις Αρχές και τις τοπικές παραδόσεις αλλά και της Πατρίδα μας στο πλαίσιο του διημέρου των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, δεν παρέλειψε και φέτος να τιμήσει τους Ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας της Πύλης και του Συνοικισμού επί τη ευκαιρία της παγκόσμιας Ηλικιωμένων την 1η Οκτωβρίου με τον καλύτερο τρόπο.
Για τον λόγο αυτό οργάνωσε ένα καταπληκτικό μουσικό γλέντι την Παρασκευή το βράδυ, στο μουσικό στέκι ψησταριά-Ουζερί «Ο ΜΑΚΗΣ» στην Πύλη με την εξίσου θαυμάσια ρεμπέτικη κομπανία από την «ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ» Τρικάλων, δίνοντας άλλο ρυθμό και ένα διαφορετικό μουσικό τόνο στην βραδιά, ανεβάζοντας το ηθικό των Ανθρώπων σοφών Γερόντων της Πύλης που τόσα πρόσφεραν στην Πατρίδα και στις οικογένειες τους.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Πανάγος, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους καθώς και τον δήμαρχο Πύλης Κων/νο Μαράβα, την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, το Πρόεδρο του ΟΚΠΑΔ Πύλης Κων/νο Πλαστήρα, καθώς και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιο Πολυγένη. Ανέφερε πόσο σημαντικό είναι το γεγονός να τιμάμε και να σεβόμαστε του Ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, που τόσα πρόσφεραν στην ζωή μας.
Ακολούθησε χαιρετισμός του δημάρχου Κων/νου Μαράβα δίνοντας συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Δ,Σ. του Συλλόγου για αυτήν την υπέροχη γιορτή που οργάνωσαν για να τιμήσουν τους Ηλικιωμένους. Ο Δήμος θα είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες.
Χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ. κ.Κων/νος Πλαστήρας καθώς και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου. Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Πύλης κ. Βασίλειος Πανάγος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιος Πολυγένης, ο πρώην Πρόεδρος του Π.Μ. Συλλόγου Ροπωτού κ. Δημήτριος Κωτούλας.
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι γλέντι και χορό από όλους.

[cycloneslider id=”triti-ilikia”