Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ως  Δ.Σ του Πολιτιστικού  Συλλόγου  Πύλης, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στις τριήμερες εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε , όπως κάθε χρόνο,  στην Πλατεία Δημαρχείου στις 18, 19 και 20 Αυγούστου.  Θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές, που για μια ακόμη φορά, συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο κο  Μαράβα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κο Μπαλατσούκα και την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  κα Πανάγου.

Παρά τη σχεδόν παντελή έλλειψη στήριξης από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κυρίως τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων. Ενώ ο κόσμος που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις ήταν αρκετός και η πλατεία ήταν γεμάτη, παρά τις πολλές εκδηλώσεις που γίνονταν εκείνη την ημέρα, δεν υπήρξε καμιά  προηγούμενη αναφορά ούτε επί τόπου κάλυψη, γεγονός  που υποβαθμίζει τόσο την προσπάθεια των γυναικών-μελών της χορωδίας του Συλλόγου, αλλά και την αφιλοκερδή συμμετοχή των 14 μουσικών, που ήρθαν να συνδράμουν το Σύλλογό μας και πάντα μας στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Καλό θα ήταν στο εξής να προωθούμε και να στηρίζουμε  όλοι  τις προσπάθειες που γίνονται για την πολιτιστική αναβάθμιση και την ανάδειξη του τόπου μας.

 

 


Με εκτίμηση

Πανάγος Δημήτριος

Μπαμπανάρας Ιωάννης

Γούλα Βασιλική

Γκανά Δήμητρα

Παλλαντζά Ευαγγελίτσα

Πάνου Παναγιώτα

Σκριμπώνη Ελένη