27 Φεβ 2024 12:57

“Ο.Π.Ο.Π.: 4η αναρριχητική – ορειβατική συνάντηση στην Πύλη Τρικάλων”

Ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης σας προσκαλεί στην 4η αναρριχητική – ορειβατική συνάντηση στην Πύλη Τρικάλων, η οποία έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (10-13 Ιουνίου). Στα πλαίσια της εκδήλωσης συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται 2 αναβάσεις σε διαδρομές των γύρω βουνών, ελεύθερη αναρρίχηση στα πεδία της περιοχής, διαγωνισμός Boulder σε τεχνητή πίστα του συλλόγου, η οποία θα στηθεί στην κεντρική πλατεία της Πύλης. Επίσης θα πραγματοποιηθούν και άλλες δραστηριότητες, όπως flying fox για τους μικρούς μας φίλους κατά τη διάρκεια των αγώνων.

“Πρόγραμμα 4ης Αναρριχητικής Ορειβατικής Συνάντησης”  

Οι συμμετέχοντες, αθλητές και μη θα διαμένουν προαιρετικά σε camping που θα στηθεί για τις ανάγκες του φεστιβάλ στην παραποτάμια περιοχή της Πύλης (όπου και θα προσφέρουμε δωρεάν πρωινό) δίπλα στο αναψυκτήριο Νερόμυλος, ή στα ξενοδοχεία της Πύλης σε προνομιακή τιμή (15€ κατα άτομο) κατόπιν συνεννόησης με τους υπευθύνους. 

Ο φίλος και συνορειβάτης Νίκος Κρούπης μας τιμά με την παρουσίαση του Buni Zom. Το Τριήμερο θα κλείσει με party προς τιμή όλων στο αναψυκτήριο Νερόμυλος. Στις κατηγορίες ανδρών – γυναικών μοιράζονται έπαθλα και δώρα στους πρώτους τρεις αθλητές της κάθε κατηγορίας. Επίσης δώρα και αναμνηστικά θα μοιραστούν μετά από κλήρωση για τους συμμετέχοντες στις αναβάσεις. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο Group του συλλόγου στο Facebook : “ΟΠΟΠ (Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης)”.

Όσοι θα θέλατε να λάβετε μέρος στους αγώνες θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως για τη συμμετοχή σας στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας ή στο e-mail του συλλόγου (opoppilis@gmail.com).
(Συμβολική συμμετοχή 5€ με αναμνηστικό μπλουζάκι)

http://www.facebook.com/event.php?eid=225771254105405

6945893316 ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ
6977425719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ