16 Απρ 2024 23:06

Ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της Παιδικής Ακαδημίας Αναρρίχησης για τη σεζόν 2021-2022.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της Παιδικής Ακαδημίας Αναρρίχησης για τη σεζόν 2021-2022. Η Ακαδημία Αναρρίχησης του Ο.Π.Ο.Π, μπαίνει αισίως στην 10η χρονιά λειτουργίας και φιλοδοξεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, θέτοντας υψηλούς στόχους, έπειτα από 9 χρόνια λειτουργίας με δεκάδες διακρίσεις σε Πανελλήνιο, Περιφερειακό και Τοπικό  επίπεδο.

Η Ακαδημία απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών και επιπέδων που θέλουν να γνωρίσουν την αναρρίχηση είτε ως απλό παιχνίδι ψυχαγωγίας και άθλημα, είτε ως άθλημα πρωταθλητισμού. Η ποικιλία τμημάτων που υπάρχουν, babyτμήματα αναρρίχησης (για παιδιά που έχουν πάει παιδικό σταθμό), τμήματα παιδιών δημοτικού, γυμνασίου και αγωνιστικά τμήματα, θα αφήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ικανοποιημένους!!

Ελάτε να γνωρίσετε το άθλημα της αναρρίχησης (Ολυμπιακό Άθλημα πλέον) και εμάς στονχώρο μας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου-Λυκείου Πύλης. Η ακαδημίας μας θα λειτουργήσει πλήρως εναρμονισμένη με τα πρωτόκολλα λειτουργίας που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Ομοσπονδία και ο ΕΟΔΥ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Χρήστος Μπαλάς 6979293482 – 6939173337. Προπονητής – Γυμναστής Ακαδημίας. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πιστοποιημένος προπονητής αγωνιστικής αναρρίχησης  από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και κάτοχος πτυχίου σχολής αναρρίχησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης.