07 Δεκ 2023 06:12

Ο Ο.Π.Ο.Π. πραγματοποίησε, το Σάββατο 16/4/2022, την κοπή της “Πρωτοχρονιάτικης Πίτας”.

Σε μια όμορφη, λιτή εκδήλωση, παρουσία μελών του Δ.Σ., αθλητών της Ακαδημίας Αναρρίχησης και των συνοδών τους, ο Ο.Π.Ο.Π. πραγματοποίησε, το Σάββατο 16/4/2022, την κοπή της “Πρωτοχρονιάτικης Πίτας”.

Μετά από μια σύντομη παραποτάμια πεζοπορία οι 40 και πλέον συμμετέχοντες συγκεντρωθήκαμε, στο απαράμιλλης ομορφιάς μνημείο της Τοξωτής Γέφυρας του Αγίου Βησσαρίωνα. Σεβόμενοι τις Άγιες Ημέρες που διανύουμε αντί πρωτοχρονιάτικής πίτας μοιράσαμε νηστήσιμα Cup Cakes, χυμούς και νερά.

Στη συνέχεια ακολούθησε κλήρωση δώρων που περιελάβανε ένα χρηματικό έπαθλο χορηγία του Συλλόγου και μια πλήρη διανυκτέρευση για 2 άτομα στο καταφύγιο Κόζιακα χορηγία του κ. Μητρονάτσιου Π.

Ευχαριστούμε την κάβα Προμηθέας και προσωπικά τον κ. Τσιγκαρίδα Κ., που πάντα στέκεται αρωγός στις εκδηλώσεις μας, για την χορηγία των χυμών και των νερών.

Τέλος ευχαριστούμε τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Τσιούτσια Β. και τους Δημοτικούς Συμβούλους Πύλης κυρίους Μάντζιο Δ., Τσιαμπαλή Κ. και Τσόλα Π. που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Ο.Π.Ο.Π.