Ο Ο.Κ.Π.Α.Δ. Δήμου Πύλης «Άγιος Βησσαρίων» οργανώνει για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Πύλης εκδρομή με επτά διανυκτερεύσεις κατά τον μήνα Ιούλιο (12 έως 19 Ιουλίου) με προορισμό τα Λουτρά Αιδηψού.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ,
ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ (Ο.Κ.Π.Α.Δ.) ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ
«ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ»

 

7/06/2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ο.Κ.Π.Α.Δ. Δήμου Πύλης «Άγιος Βησσαρίων» οργανώνει για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Πύλης εκδρομή με επτά διανυκτερεύσεις κατά τον μήνα Ιούλιο (12 έως 19 Ιουλίου) με προορισμό τα Λουτρά Αιδηψού. Η κοινωνική παροχή αφορά μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ.

Η φιλοξενία θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

 

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

1.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  GALAXY

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

150 για δίκλινο και 190 το μονόκλινο (7 διαν/σεις, πρωινό μπουφέ και ένα γεύμα)

2.      

 

Ο Ο.Κ.Π.Α.Δ. Δήμου Πύλης  θα καλύψει ΜΟΝΟ τα έξοδα της μετακίνησης ενώ έχει ήδη συμβάλει σημαντικά στη μείωση του κόστους συμμετοχής διανυκτέρευσης. Η δαπάνη διανυκτέρευσης θα καταβληθεί στα ξενοδοχεία διαμονής.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν μέχρι  30/06/2018 επισημαίνοντας την επιθυμία τους για τον  τόπο προορισμού και τις ημέρες διαμονής, προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες ενέργειες.

Δηλώσεις συμμετοχής στα κατά τόπους ΚΑΠΗ ή στη Φήκη στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α.Δ. Για περισσότερες πληροφορίες 2431352313 και στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α.Δ. Δήμου Πύλης

 

 

Η Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Δ. Δήμου Πύλης

Καραϊσκου Γεωργία