16 Απρ 2024 22:40

“Ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Πύλη”

tn_25 martiou 2012 (1)Με λαμπρότητα και τιμή προς τους ήρωες της εθνικής παλιγγενεσίας γιορτάστηκε στην Πύλη η επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Μετά τη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Πύλη υπό τον μοναχό Βησσαρίωνα  της Ι.Μ. Δουσίκου και του πρωτοπρεσβύτερου π. Λάζαρου Σταυραντώνη,  ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων, η επιμνημόσυνη δέηση, η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας και η δεξίωση στο Δημαρχείο της Πύλης.

Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης Κων/νος Κουφογάζος, ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Θεσσαλίας  Χρήστος Γακόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Παναγιώτου, οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Κουτσονάσιος, Ιωάννης Σουφλιάς, Ηλίας Λαμπρογεώργος, Βάιος Πάλλας, Αθανάσιος Πλαβός, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Απόστολος Παντέρας, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Διοικητής του Α.Τ. Πύλης Χρήστος Παπαδογιάννης, ο αν. προϊστάμενος  του πυροσβεστικού κλιμακίου Γιώργος Καραχάλιος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης Θεόδωρος Κόφφας, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κων/νος Βοϊτσίδης, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων  κ.α.