Ο Δήμος Πύλης βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές που.Πέτυχαν στα Α.Ε.Ι. Τ.Ε.Ι. της Χώρας στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

Ο  Δήμος Πύλης το Σάββατο 30/12/2017 στις 18.30, για Τρίτη χρονιά από την Ανάληψη των καθηκόντων της Νέας Δημοτικής Αρχής, προέβη  στην βράβευση των μαθητών   των Σχολείων του Δήμου Πύλης  της Β/μιας Εκπαίδευσης (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ)  που πέτυχαν  στα  Α.Ε.Ι  και Τ.Ε.Ι της Χώρας, κατά τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2017, στην κατάμεστη από κόσμο του Πολιτιστικού Κέντρου Πύλης.

Πριν  από την εκδήλωση οι μαθητές της Γ’ Τάξης του ΓΕΛ Πύλης  παρουσίασε ένα μικρό θεατρικό δρώμενο, που αφορούσε την Σχολική ζωή.

Ακολούθησαν  χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα τονίζοντας τα εξής.

Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον ακούραστο αγώνα σας  προς την επιτυχία, έχοντας ως σκοπό την κατάκτηση μιας περίοπτης θέσης  στην Κοινωνία της Μόρφωσης.  Σε αυτό σας το ταξίδι  ο Δήμος Πύλης  και εγώ προσωπικά θα είμαστε συνοδοιπόροι σας.

Καταλαβαίνω ότι θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο  …Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε, γιατί εσείς οι νέοι ξέρετε να παλεύετε, ξέρετε από προσπάθειες, υπομονή και  επιμονή.

Είμαστε περήφανοι για εσάς γι’ αυτό και ζητώ από εσάς να είστε οι πρεσβευτές του Δήμου μας, όπου και αν βρίσκεστε.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Χρήστος Σιμορέλης τονίζοντας, ότι σε αυτήν την εκδήλωση έρχομαι με ευχαρίστηση γιατί παίρνω και δίνω δύναμη. Η επιτυχία σας αυτή σας; Δίνετε η ευκαιρία, από την μια να πάρετε όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζονται για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της Ζωής, από την άλλη να περάσετε τα καλλίτερα σας χρόνια που θα σας μείνουν αλησμόνητα.

Στην συνέχεια ο Π.Σ. κ. Γεώργιος Τσίγκας ανάφερε, νοιώθουμε χαρά και ικανοποίηση να βλέπουμε τα παιδιά μας να προοδεύουν, ζητώντας μόνο να αγωνίζονται απορρίπτοντας  ό,τι  αρνητικό εμείς έχουμε κάνει, ώστε να φτιάξετε μια Χώρα, πολύ καλλίτερη από ότι εμείς σας παραδίδουμε.

Τέλος ο Διευθυντής του ΓΕΛ Πύλης κ. Δημήτριος Μαγγούτης, ανοίξατε τις πόρτες των Πανεπιστημίων, ανοίξατε την πόρτα για μια καλλίτερη Ζωή, πρέπει όμως να επιδείξετε εργατικότητα, να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να προσπαθήσετε να γίνετε οι καλλίτεροι.

Να έχετε επίσης υπ’ όψιν σας η ευγένεια,  η προθυμία και το χαμόγελο βοηθούν τα μέγιστα, ώστε να επιτύχετε τους υψηλούς σας στόχους.

Κατόπιν έγιναν οι βραβεύσεις των μαθητών με την απονομή τιμητικών επαίνων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και Πρόεδροι Τ.Κ.