16 Απρ 2024 23:59

“Ο Δήμος Πύλης ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών Σωματείων”

tn_sullogoiΜετά τη συνεργασία που είχε το προηγούμενο διάστημα  ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Σωματείων “Ασκληπειός” κ. Διαμαντή Γκίκα, συναντήθηκαν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ο Αντιδήμαρχος Πύλης κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος  με τη Γενική Γραμματέα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Σωματείων κ. Μαρία Μπακλαβά – Στρατίκη, προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση της Συνομοσπονδίας για διοργάνωση το 2013 στην Πύλη του φεστιβάλ αδελφοποιημένων πόλεων και τη φιλοξενία του 5ου Παγκόσμιου Συνεδρίου.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Κουτσονάσιος δήλωσε ότι:”Η αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου Πύλης και Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας είναι σίγουρο ότι θα αποφέρει καρπούς. Έχουμε πει πολλές φορές ότι είμαστε υπέρ σε κάθε διοργάνωση και δη παγκόσμια, η οποία αναδεικνύει τον πολιτισμό, την ιστορία και τον τουρισμό της περιοχής μας  και τονώνει την τοπική αγορά. Πιστεύουμε ότι θα επιλεγεί ο Δήμος Πύλης το 2013 για τις προαναφερθέντες  εκδηλώσεις και οι Θεσσαλοί από όλο τον κόσμο θα γνωρίσουν από κοντά την ευρύτερη περιοχή”.

Επίσης η κ. Μπακλαβά ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Πανθεσσαλικής Στέγης Αθήνας απηύθυνε πρόσκληση στο Δήμο Πύλης να συμμετάσχει στην επετειακή εκδήλωση – συνέδριο για τα 130 χρόνια Ελεύθερης  Θεσσαλίας που θα διεξαχθεί  στην Αθήνα στις 19 & 20 Νοεμβρίου 2011.