Ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας τίμησε την Ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Γόμφων «Κυπελλούχου Θεσσαλίας»  Α1 ΕΣΚΑΘ

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 12 μ. μ. στην αίθουσα του Δ.Σ. του Δημαρχείου  Πύλης ο Δήμαρχος Πύλης ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, θέλοντας να τιμήσει και να επιβραβεύσει την Ομάδα Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Γόμφων, απένειμε στους καλαθοσφαιριστές της Ομάδας τιμητικά Μετάλλια και Κύπελλο, για την επιτυχία τους που πρόσφατα  η Ομάδα τους  και ανακηρύχτηκε Κυπελλούχος Θεσσαλίας.

Ο  κ. Μαράβας τόνισε στην σύντομη ομιλία του απευθυνόμενους προς παρευρισκόμενους καλαθοσφαιριστές και παράγοντες  του Γ.Σ. Γ. ότι είναι τιμή για τον Δήμο Πύλης  για αυτήν την διάκριση  που είχατε καθώς επίσης είστε και πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Επιπλέον τόνισε ο κ. Δήμαρχος ότι σύντομα ευελπιστούμε να υλοποιηθεί το έργο της κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Πύλη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Παρόντες επίσης ήταν ο  Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Ζιάκας, η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Εκπρόσωπος του Γ.  Συλλόγου κ. Απόστολος Κακάβας και  το μέλος  της Τ.Κ. Γόμφων κ. Αθανάσιος Κιάφας.