25 Μάι 2024 13:53

Ο Χορός του Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αετού Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο χορός του Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αετού Τρικάλων, την Κυριακή της Απόκρεω το βράδυ στην αίθουσα του «ΝΤΙΝΑΣ-HALL» όπου οι κάτοικοι του Αετού (Συνοικισμό της Τ.Κ. Παχτουρίου) και όχι μόνο κατέκλυσαν την αίθουσα.
Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Καρανάσιος ο οποίος καλωσόρισε τους επισήμους και τους παρευρισκόμενους ευχόμενος Καλή Χρονιά, επισημαίνοντας ότι ο Σύλλογος βοηθάει στην ανάδειξη της Τοπικής Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς και στην Αναβίωση των Ηθών και Εθίμων του Χωριού μας και η διατήρηση αυτών.
Κατόπιν χαιρετισμό έκανε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πύλης κ. Χαντζής Σωτήριος μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Δημάρχου κ. Μαράβα, τονίζοντας την μεγάλα προσφορά των Πολιτιστικών Συλλόγων στον Πολιτισμό και ο Δήμος είναι κοντά στους Συλλόγους βοηθώντας τους ηθικά και οικονομικά όταν καθίσταται δυνατόν.
Ακολούθησε η βράβευση δύο μαθητριών από τον Αετό καταγόμενες που πέτυχαν στα Α.Ε.Ι. της Χώρας μας. Στην συνέχεια ακολούθησε χορός από όλους μέσα σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα υπό τον ήχο της δημοτικής και λαϊκής ορχήστρας του Ηλία Τζερεμέ στο κλαρίνο, Παναγιώτη Παπακώστα κιθάρα-τραγούδι, Μίλτο Κρανιά μπουζούκι –τραγούδι και Χρήστου Λόζιου τραγούδι.
Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Χαντζής Σωτήριος , ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παχτουρίου . Παναγιώτης Μπόλης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αρματωλικού κ. Παναγιώτης Τεντολούρης και ο Πρόεδρος Αποστράτων Στρατού Ν. Τρικάλων κ. Στέφος Ευάγγελος.