28 Φεβ 2024 09:12

Ο Χορός της Γ’ Λυκείου Πύλης στο Mouzaki Palace

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός της Γ’ Λυκείου Πύλης το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο Hotel Mouzaki Palace, αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική κατακλύζοντας την αίθουσα του Κέντρου σε χαλεπούς καιρούς.
Η εκδήλωση άρχισε με πολύ μουσική λαϊκή και δημοτική από την ορχήστρα που την πλαισίωναν οι Καλλιτέχνες, Ηλίας Τζερεμές στο κλαρίνο, Παναγιώτης Παπακώστας κιθάρα τραγούδι, Γεώργιος Μπακλαβάς ντραμς, Αργύρης Κυριάκος Αρμόνιο, Μίλτος Κρανιάς μπουζούκι, λαούτο, μπαγλαμά.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το Χορευτικό Τμήμα του Λυκείου που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς του Τόπου μας, υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή της Φυσικής Αγωγής κ. Χρήστου Κουβέλη, εντυπωσιάζοντας όλους.
Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του 15μελούς μαθητής Σπύρος Βοιτσίδης ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο και τους επισήμους για την παρουσία τους, στην εκδήλωση τονίζοντας τον σκοπό που έχει πέρα από το ψυχαγωγικό μέρος έχει και την οικονομική ενίσχυση για την 5ήμερη εκδρομή μας.
Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμο Πύλης για την στήριξη και του χορηγούς της εκδήλωσης.
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό ο Δ/ντής του Σχολείου κ. Δημ. Μαγγούτης που ευχαρίστησε τον κόσμο και ιδιαίτερα του γονείς που παρευρέθηκαν στον χορό των παιδιών τους.
Κατόπιν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας κ. Άρης Τζάνης στην ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά αισθάνομαι δέος που βρίσκομαι μπροστά σας.
Μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα για καλή πρόοδο και καλή χρονιά.
Είναι αλήθεια στα δύσκολα χρόνια που περνά η Χώρα μας εσείς είστε το φώς και η ελπίδα για ένα καλλίτερο αύριο.
Ο Δήμος Πύλης θα είναι στο πλευρό σας σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες.
Θα κάνουμε ότι πρέπει για την συμμετοχή όλων των παιδιών στην εκδρομή μιλώντας με τους γονείς και Καθηγητές. Σας εύχομαι Καλή πρόοδο καλή Χρονιά.
Συνεχίστηκε ο χορός με πολύ κέφι όπου τα νιάτα του Λυκείου Πύλης γέμισαν την πίστα του κέντρου, υπό τον ήχο της εξαίρετης Δημοτικολαικής ορχήστρας.
Υπήρχε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα που πρόσφεραν τα καταστήματα της Πύλης και της ευρύτερης περιοχής.
Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Άρης Τζάνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Πύλης κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης , ο Δ/ντής του Λυκείου Πύλης Δημήτριος Μαγγούτης, ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης.
Αλέκος Τζήμας

[cycloneslider id=”sxolio”]