25 Μάι 2024 14:49

Ο Αντιδήμαρχος Έργων Σωτήρης Χατζής με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ιωάννη Γεωργομάνο στην πληγείσα περιοχή των Καλογήρων

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Άμεση ήταν η επέμβαση του Δήμου Πύλης στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις πρόσφατες κατολισθήσεις στην Τοπική Κοινότητα Καλογήρων, με την αυτοψία που έκανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σωτήριος Χατζής, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καλογήρων κ. Ιωάννη Γεωργομάνο.

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζής με τον κ. Γεωργομάνο επισκέφθηκαν τον χώρο της μεγάλης ζημιάς στο Συνοικισμό (ΠΑΛΑΙΟΜΥΛΟΣ) Καλογήρων , όπου ένας τεράστιος βράχος έφραξε τον αγροτικό δρόμο που οδηγούσε σε κατοικίες και ποιμνιοστάσιο που διατηρεί εκεί κτηνοτρόφος του Χωριού, με αποτέλεσμα να διακοπεί η επικοινωνία.

Επίσης έγινε επιτόπια ενημέρωση από τον Πρόεδρο κ. Γεωργομάνο προς τον κ. Χατζή για διάφορα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν, όπως βελτιώσεις κοινοτικών δρόμων στις περιοχές «ΜΠΟΓΔΑΝΙΑ-ΠΡΙΟΝΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ», για την καλλίτερη πρόσβαση των κατοίκων του Καλογήρους.

Ο κ. Χατζής τόνισε ότι θα προβεί άμεσα με ταχύτατες ενέργειες με την συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου , ούτως ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά πρωτίστως στην περιοχή (ΠΑΛΑΙΟΜΥΛΟΣ) όπου χρειάζονται άμεσα λύσεις του προβλήματος.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ