18 Απρ 2024 18:09

O Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Πύλης για την Λειτουργία των Τ.Ο.Ε.Β.

Οι εποχές που διανύουμε σίγουρα είναι δύσκολες για την πρωτογενή παραγωγή λόγω της αύξησης του κόστους παραγωγής. Σ’ αυτόν τον Αρμαγεδδώνα της οικονομικής κρίσης  χτυπιούνται και οι Τ.Ο.Ε.

Το περιστατικό που συνέβη με τον σεβαστό Πρόεδρο του Τ.Ο.Ε.Β.  Τ.Κ.Παλαιομοναστήρου, όπου με υπόδειξη του Εισαγγελέα Υπηρεσίας να δώσει νερό σε οφειλέτες προηγουμένων ετών, ανοίγει του ασκούς  του Αιόλου για ανάλογες περιπτώσεις.

Αλήθεια αναρωτιόμαστε εφ’ όσον είναι αγαθό το νερό και δεν πληρώνουν ακόμα περισσότεροι  παραγωγοί, τότε και Τ.Ο.Ε.Β. δεν θα ανταποκριθούν προς την Δ.Ε.Η. σ’ αυτήν την περίπτωση θα υποχρεώσει ο Εισαγγελέας την Δ,Ε.Η. να προσφέρουμε το αναγκαίο αγαθό και να μην προβεί σε διακοπή του ρεύματος, ή θα υποστούν τεράστια καταστροφή οι οικονομικά τακτοποιημένοι αγρότες  χάνοντας τις παραγωγές τους, από το χρέος που δημιουργούν συγκεκριμένοι κακοπληρωτές.

Οι Τ.Ο.Ε.Β. πρέπει να έχουν αυτονομία όσο αναφορά την λειτουργία τους πάντα μέσα από σύννομες  αποφάσεις των Δ.Σ. αλλά κυρίως απ’ το ανώτατο όργανο του Οργανισμού του, που είναι οι Γενικές Συνελεύσεις των Αντιπροσώπων.

Άμεσα οι ενέργειες μας θα είναι αστραπιαίες προς κάθε υπεύθυνο για την ομαλή λειτουργία του Οργανισμού  και την εξυπηρέτηση των παραγωγών.

 

 

Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Πύλης

Πρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β. Γόμφων