Νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαράβας

Επί τη αναλήψει των καθηκόντων του ως Προέδρου της ΔΕΥΑΠ ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, πραγματοποίησε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Επιχείρησης ώστε να ενημερωθεί, τόσο για τα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητας, όσο και για τον προγραμματισμό δράσης εν’ όψει της θερινής περιόδου.
Ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Κων/νο Τσόλα για την κατάσταση της Επιχείρησης, για θέματα προσωπικού, καθώς και για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.
Από τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας Ύδρευσης κ. Αχιλλέα Μπαλκίζα ενημερώθηκε για την πορεία των τεχνικών θεμάτων.
Επίσης ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό των ενεργειών ώστε να διασφαλιστεί η επάρκεια και η ποιότητα του πόσιμου ύδατος, κυρίως για τον ορεινό όγκο του Δήμου Πύλης εν όψει της θερινής περιόδου.
Τέλος τόνισε στους προϊσταμένους πως ευελπιστεί σε μια άψογη συνεργασία μαζί τους και τους ζήτησε να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταπεξέλθει η Επιχείρηση, με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο στην εξυπηρέτηση των δημοτών για να παρέχει τις καλλίτερες δυνατές υπηρεσίες στον κρίσιμο Τομέα της ύδρευσης.