24 Απρ 2024 08:13

Μήνυμα του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Μαράβα για την 25η Μαρτίου

Αγαπημένοι μου συμπολίτες,

Η 25η Μαρτίου είναι μία ιστορική μέρα για τον τόπο μας και για όλους εμάς που ανήκουμε σε αυτή την αγαπημένη πατρίδα, είναι σύμβολο του πνεύματος αντίστασης, αποφασιστικότητας και αγάπης για την πατρίδα.

Πριν από 203 χρόνια, οι πρόγονοί μας σήκωσαν ψηλά το λάβαρο της ελευθερίας και ξεκίνησαν έναν αγώνα που θα αποφέρει τους καρπούς του μετά από πολλά χρόνια θυσίας και αγώνα.

Την 25η Μαρτίου, εμείς οι Έλληνες, στέκουμε ενωμένοι εορτάζοντας την Επανάσταση του 1821 και την ελευθερία που κατακτήσαμε. Ας μην ξεχνάμε ποτέ το θάρρος και τη θυσία των προγόνων μας και ας συνεχίσουμε να προωθούμε τις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Ο αγώνας για την ελευθερία και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου είναι άρρηκτα συνδεδεμένα στην συνείδηση όλων μας. Η διπλή γιορτή της πατρίδας μας ξεχειλίζει αξίες και διδάγματα που διαχρονικά μας ενώνουν, μας εμπνέουν, μας  καθοδηγούν.

Ας γιορτάσουμε αυτή την ημέρα με υπερηφάνεια και αφοσίωση στις αξίες που μας ενώνουν, και ας δεσμευτούμε να προστατεύσουμε και να διαφυλάξουμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία που τόσο δικαίως αγωνιστήκαμε για να αποκτήσουμε.

Ας υψώσουμε τη γαλανόλευκη σημαία μας, αποδίδοντας ελάχιστο φόρο τιμής σε εκείνους που θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία μας.

Χρόνια πολλά Έλληνες!!!

                                                           Μαράβας  Κωνσταντίνος

                                                               Δήμαρχος  Πύλης