Μεγάλη Φιλανθρωπική Εκδήλωση η φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των Ομάδων IPA (Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών) και του Πορταικού

Μεγάλη Φιλανθρωπική Εκδήλωση η φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των
Ομάδων IPA (Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών) και του Πορταικού στο γήπεδο του
Παλαιομοναστήρου

Η επιτυχία της Εκδήλωσης που οργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών (IPA) και ο Δήμος Πύλης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα και άλλα είδη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πύλης, μετά από την συγκινητική προσφορά σε είδη των Επιχειρήσεων της περιοχής Πύλης αλλά και των Τρικάλων.
Πριν από την φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των Ομάδων της Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών και του Πορταικού στο γήπεδο του Παλαιομοναστήρου, έγινε ανταλλαγή τιμητικών πλακετών από τον Στρατηγό Γενικό Διευθυντή Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Υπ/γο κ. Ιωάννη Τόλια στον Αρχηγό του Πορταικού Φάνη Τζιουβάρα και από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα στο Αρχηγό της Ομάδος (IPA) Κ. Δημήτριο Μήτραινα.
Για την ιστορία ο ποδοσφαιρικός αγώνας που ξεκίνησε στις 16.00 και το παρακολούθησε αρκετός κόσμος που έληξε με νίκη του Πορταικού με 2-0.Διεξήχθη μέσα σε ένα ζεστό φιλικό κλίμα όπως αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις για τέτοιους ιερούς σκοπούς προς τους συνανθρώπους μας.
Τονίστηκε από τον Υποστράτηγο κ. Τόλια ότι σκοπός αυτών των εκδηλώσεων είναι να αναδειχθεί το Κοινωνικό πρόσωπο του Αστυνομικού και της Αστυνομίας, στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε η ομιλία του Προέδρου της Διοίκησης Τρικάλων κ. Αχιλλέα Μπέγα επισημαίνοντας για μια φορά ακόμα η αναγκαιότητα ανάδειξης του Κοινωνικού προσώπου του Αστυνομικού.