Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η μουσική – χορωδιακή εκδήλωση του Δήμου Πύλης αφιερωμένη στον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η μουσική – χορωδιακή εκδήλωση του Δήμου Πύλης, η οποία έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, την Πέμπτη 15 Νοέμβρη.

Εκδήλωση αφιερωμένη στον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Ακούστηκαν αφηγήσεις και γνωστά τραγούδια της εποχής, μοναδικά ερμηνευμένα από τα μουσικά σύνολα της ορχήστρας λαϊκής παραδοσιακής μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου, μαγεύοντας το κοινό.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γ. Τζιορτζιώτης, καθώς και ο Διευθυντής της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου κ. Δημ. Φραγκόπουλος.

Τονίστηκε η αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών στο πολιτιστικό κομμάτι, η οποία θα εξελιχθεί στην συνέχεια και σε άλλα επίπεδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και  τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντ/ρχος Οικονομικών κ. Αθαν. Κωστάκης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Άρης Τζάνης και Αθανάσιος Γιαννοτάκης, η πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Στυλιανός Παπασπύρος, καθώς ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης  Δημ. Πανάγος.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ