15 Απρ 2024 06:05

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ» από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Ι.Ρ.Α. Τρικάλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ» από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Ι.Ρ.Α. Τρικάλων στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Green Cafe, στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Βησσαρίωνα του Δήμου Πύλης.

Αρωγός στην προσπάθεια και ο Δήμος Πύλης που σταθερά στηρίζει κάθε αθλητική – πολιτιστική δραστηριότητα την οποία δρομολογεί και πραγματοποιεί η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ι.Ρ.Α. Τρικάλων.

Από την μεριά του Δήμου παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Αλέκος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα για πολλές επιτυχίες της Ένωσης και υγεία.

Ήταν παρόντες ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Σπηλιόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης κ. Παπαδογιάννης, ο καθηγούμενος (Αρχιμανδρίτης) της Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγ. Βησσαρίωνα κ. Γεώργιος Τριχιάς, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ι.Ρ.Α. Τρικάλων καθώς και προσκεκλημένοι Αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα – μέλη της Ένωσης, από το Ηράκλειο, από την Θεσσαλονίκη, από την Λάρισα, από την Καρδίτσα κ.λ.π..

 

Ήταν μία υπέροχη βραδιά.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ