28 Φεβ 2024 23:59

Με επιτυχία το Κυνηγετικό-Κυνοφιλικό Σεμινάριο

Με επιτυχία το Κυνηγετικό-Κυνοφιλικό Σεμινάριο. Του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

Μία ακόμα πετυχημένη εκδήλωση οργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης η οποία έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 19..00 , σε επίπεδο Σεμιναρίου με θέμα « ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ-ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ» όπου το παρακολούθησε αρκετός κόσμος που κατέκλυσε την αίθουσα του Κέντρου.

Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Μανούρας καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από την Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κατερίνας Παπακώστα, από τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Κων/νο Ούτρα, τον Πρόεδρο της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, κ. Ευάγγελο Μπαλατσό, από τον Δασάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Κουλουκούρα, τον Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης κ. Θεόδωρο Χήρα, τον εκπρόσωπο της ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πύλης κ. Παναγιώτη Τσόλα.

Ακολούθησαν οι ομιλητές του Σεμιναρίου ο κ. Δημήτριος Γκουζούνας Πρόεδρος Ιντερνάσιοναλ πόιντερ -σέττερ κλαμπ και Πρόεδρος Ελληνικού πόιντερ-σέττερ κλαμπ, ο κ. Μαυρίδης Θεόδωρος Κυναγωγός-Εκπαιδευτής και Κριτής Αγώνων, ο κ. Θωμάς Πετρόχειλος Εκτροφέας και Εκπαιδευτής, ο κ. Φώτης Πεσλής , Πρόεδρος Ελληνικού Ιχνηλάτη και ο κ. Δημήτριος Ταπές Στρατιωτικός Κτηνίατρος.