Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων στους Δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος του Δήμου Πύλης . Από το πρόγραμμα ΚΕΑ-ΤΕΒΑ (προϊόντα μακράς διαρκείας κι κρέατα)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στον Δήμο Πύλης η διανομή προϊόντων μακράς διαρκείας κι κρέατα, στους ωφελούμενους του προγράμματος Ε.Ε.Ε. Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Υποδομής (ΤΕΒΑ η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Τρικάλων, με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ-ΖΩ».

Η παραπάνω διανομή έλαβε χώρα στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πύλης (πρώην ΚΑΠΗ), κατά τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 16,17, 18/12 αντίστοιχα όπου προσήλθαν το σύνολο των δικαιούχων του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης, τηρουμένων των μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Κατά την πρώτη ημέρα της διανομής στον χώρο βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας κ. Κων/νος Ζούρτος, ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό το οποίο εργάζεται συστηματικά και σε αυτή την προσπάθεια στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ευχήθηκε στους εργαζόμενους και ωφελούμενους κυρίως Υγεία και Καλές γιορτές.