04 Μαρ 2024 13:38

“Με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Δήμου Πύλης”

tn_taxydaktylourgosΟι εκδηλώσεις στο Δήμο Πύλης πραγματοποιούνται με επιτυχία. Μετά την «Γιορτή της Πέστροφας» στο δημοτικό διαμέρισμα της Παλαιοκαρυάς, κάτοικοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Τρίτη 10 Αυγούστου τη θεατρική παράσταση «Γυναίκες στην Εξουσία» Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη από το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων. Την παράσταση προσέφερε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό των εκδηλώσεων εδώ…

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου στην πλατεία του δημοτικού διαμερίσματος Κοτρωνίου έλαβε χώρα η παράσταση με τον ταχυδακτυλουργό Magic Chris. Κι επειδή χρειάζεται λίγη μαγεία στις μέρες μας μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τα μαγικά κόλπα με ενθουσιασμό και γέλιο.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου το βράδυ στην Αγία Τριάδα του δημοτικού διαμερίσματος Ροπωτού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροπωτού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πύλης διοργάνωσαν την βραδιά παραδοσιακών χορών. Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής απόλαυσαν τα χορευτικά του Ροπωτού, του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα και της Παλαιοκαρυάς παρουσιάζοντας ένα σεργιάνι παραδοσιακών χορών απ' όλη την Ελλάδα. Στην εκδήλωση προσφέρθηκε παραδοσιακό φαγητό.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με την παρουσία του ταχυδακτυλουργού  Magic Chris την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 21:00 στην πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνα, την Πέμπτη 19 Αυγούστου και ώρα 21:00 στην πλατεία της Νέας Πύλης και την Παρασκευή 20 Αυγούστου τη «Γιορτή Πίτας» στην κεντρική πλατεία της Πύλης και ώρα 21:00.