14 Απρ 2024 12:32

“Λουτροθεραπεία των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πύλης.”

Τα Δ.Σ. των τριών Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πύλης διοργάνωσαν φέτος για τα μέλη τους κατά τον μήνα Ιούνιο 2008 9ήμερες διακοπές σε συνδυασμό με λουτροθεραπείες στην Αιδηψό. Ο Δήμος Πύλης έδωσε την ευκαιρία σε 300 περίπου ανθρώπους της τρίτης ηλικίας να απολαύσουν τις διακοπές τους αφού τους πρόσφερε το μεγαλύτερο οικονομικό ποσό.

  • Στο Α Κ.Α.Π.Η. οι υπεύθυνοι των αποστολών των τριών γκρουπ ήταν τα μέλη του Δ.Σ. Κων/νος Κανάτας, Σωκράτης Τζήμας, Ντίνα Μπακατσή, Χρήστος Παπαρούνας και Χαρίκλεια Περγαντή.
  • Στο Β Κ.Α.Π.Η. οι υπεύθυνοι της αποστολής ήταν ο Νώντας Χαμπέρης και ο Αθανάσιος Πατέρας μέλη του Δ.Σ.
  • Στο Γ Κ.Α.Π.Η. οι υπεύθυνοι της αποστολής ήταν τα μέλη του Δ.Σ Σοφία Κωτούλα και Δημήτριος Γίδας.

Επίσης, τα Δ.Σ. των τριών Κ.Α.Π.Η. διοργάνωσαν πάλι τον μήνα Ιούνιο 3ήμερες εκδρομές δίνοντας την ευκαιρία στους ηλικιωμένους να γνωρίσουν διάφορα μέρη της Ελλάδας.

  • Το Α Κ.Α.Π.Η. προγραμμάτισε για τα μέλη του 3ήμερη εκδρομή στο νησί της Αίγινας.
  • Το Β Κ.Α.Π.Η. προγραμμάτισε για τα μέλη του 3ήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
  • Το Γ Κ.Α.Π.Η. προγραμμάτισε για τα μέλη του τριήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα, όπου είχαν την ευκαιρία οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας να επισκεφθούν τα Μουσεία, το Αχίλλειο Παλάτι, την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα κ.ά.

Συμπερασματικά, αναφέρουμε ότι τα παραπάνω προγράμματα εντάσσονται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πύλης έτσι ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν και οι οικονομικά ασθενέστεροι κάτοικοι του Δήμου.

Φωτογραφικό υλικό εδώ…