21 Απρ 2024 11:48

« Λαζαρίνες 2010 »

tn_lazarines a 2010Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πύλης σε συνεργασία με το Δήμο Πύλης οργάνωσαν την εκδήλωση «Λαζαρίνες 2010». Μια εκδήλωση θεσμός πλέον. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 12:00μ την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010.

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου γέμισε χαρούμενα παιδικά πρόσωπα. Τα κορίτσια του Δήμου φόρεσαν τα καλά τους, πήραν τα στολισμένα καλάθια τους με φυσικά ανοιξιάτικα λουλούδια, τραγούδησαν το «Λάζαρο» με τις μελωδικές παιδικές φωνές τους κρατώντας έτσι ζωντανό το έθιμο του «Λαζάρου».

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ…

Η γιορτή ξεκίνησε με το σύντομο χαιρετισμό της Πρόεδρου του Συλλόγου κ. Βασιλικής Μπαλά η οποία ευχήθηκε σ' όλους «Χρόνια Πολλά & Καλή Ανάσταση». Επίσης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πύλης για την συνεργασία και την συμπαράστασή του προς τον Σύλλογο.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος αφού καλωσόρισε τα παιδιά με τη φράση «Ήρθε η Άνοιξη στο Δημαρχείο» έδωσε τις ευχές του για καλή πρόοδο και Καλό Πάσχα.

Όλα τα καλάθια ήταν εξίσου πανέμορφα στολισμένα και η επιλογή δύσκολη. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να γίνει κλήρωση για τα καλάθια που θα βραβευθούν. Τυχερές «Λαζαρίνες» ήταν η Σωτηρία Σουφλιά, η Δώρα Μπρουσιάκη και η Ελισάβετ Σουφλιά.

Σ' όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν πασχαλινά δώρα, αναμνηστικά καθώς και γλυκίσματα και αναψυκτικά.