13 Ιούλ 2024 01:54

ΚΡΟΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΥΛΗ 2015

Αγωνίστηκαν με πάθος, οι νεαροί ποδηλάτες στην Πύλη Τρικάλων με δυνατή βροχόπτωση.Ακόμη έναν ποδηλατικό αγώνα συνδιοργάνωσε ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στοχεύοντας στην ανάπτυξη του αθλήματος σε όλο τον νομό Τρικάλων.
Την περασμένη Κυριακή 7 Ιουνίου στην Πύλη Τρικάλων, ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ υπό την αιγίδα και την βοήθεια του δήμου Πύλης διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία τον ποδηλατικό αγώνας αντοχής της Πύλης. Σκοπός τους ήταν η ανάδειξη της περιοχής για τουριστικούς λόγους και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για το περιβάλλον και την άθληση γενικότερα. Ο δήμος Πύλης εκτός από συνδιοργανωτής του αγώνα ήταν και ο βασικός χορηγός των επάθλων για τους νικητές. Ο άλλος μεγάλος χορηγός του αγώνα ήταν το καταφύγιο Κόζιακα (VO2MAX).
Όσων αφορά την διαδρομή οι ποδηλάτες πέρασαν από όμορφες τοποθεσίες της περιοχής όπως , Φήκη – Πιαλεία – Φιλύρα και Αγ. Βησσαρίων, για να έρθουν στον τερματισμό που έγινε στο δημαρχείο Πύλης. Η δυνατή βροχή που κάποια στιγμή έγινε καταρρακτώδης δεν πτόησε τους αθλητές που έβαλαν τα δυνατά τους για τον τερματισμό, δυσκόλεψε όμως αφάνταστα τους ανθρώπους που βοήθησαν για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Το αστυνομικό τμήμα Πύλης που τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως λειτούργησε άψογα, προστατεύοντας την διεξαγωγή του αγώνα με περιπολικά και μηχανές παρά την συνεχή βροχή. Οι εθελοντές κριτές με μηχανές και κάποιοι σε σταθερά σημεία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που κατέβαλαν. Στον χώρο του αγώνα υπήρχε προληπτικά ασθενοφόρο σε ετοιμότητα και ευχαριστούμε τους υπεύθυνους και το πλήρωμα για τον χρόνο που αφιέρωσαν περιμένοντας να τερματίσει και ο τελευταίος αθλητής.
Στον αγώνα για τις μικρές κατηγορίες (ΜΙΝΙ) συμμετείχαν και τα παιδιά της ακαδημίας ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club που πήραν το ‘’βάπτισμα του πυρός’’ σε έναν δύσκολο αγώνα αντοχής. Οι μικροί ‘’πρωτάρηδες’’ του ΚΡΟΝΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ έλαβαν τις παρακάτω θέσεις:
Μίνι μικρά αγόρια: Νικητής ήταν ο Μάνθος Νίκος του ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Ντάκος Αποστόλης 6ος – Δημακόπουλος Αχιλλέας 7ος – Ζιντζόβας Ντίνος 8ος – Καρατζούνης Νίκος τερμάτισε άνευ συμμετοχής.
Μίνι μεγάλα αγόρια : Νικητής ήταν ο Γόκτσης Χρήστος του Α.Σ. ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ Θεσσαλονίκης. Στουκογεώργος Αριστείδης 11ος
Μίνι κορίτσια: Νικήτρια ήταν ή Γώγου Ευδοξία του ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. Ντάκου Εύα 5η – Τζατζάκη Χρύσα 6η
Παμπαίδων: 1ος Ντόκος Σπυρίδων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
Κορασίδων: 1η Σούλιου Ματίνα του ΚΡΟΝΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ
Γυναικών: 1η Τσεσμετζίδου Δέσποινα του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ
Παίδων: Μητσούλας Νίκος του ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΘΗΝΩΝ
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ευχαριστεί όλες τις ομάδες και τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους!!! επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας: DRAG bicycles (kassimatis cycling) – Δημήτρης Γεωργαλής (πρακτορείο ΟΠΑΠ) – FLOW bike shop (Τρίκαλα) – Έφη Παλάτου (φυσιοθεραπεύτρια) – VO2MAX (καταφύγιο κόζιακα) – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΔΗΓΩΝ Ο.Ε.
Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!
Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:
Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού Κρόνος Τρικάλων Cycling Club.
Facebook: Κρόνος Τρικάλων Cycling Club
Email: kronostrikalonpodilasia@yahoo.gr

[cycloneslider id=”kronos-podilatiki-agones-pili-2015″]